Benvinguts. Aquest blog està basa't en la placa base ASUS P6T DELUXE

Google
WWW PC HARDWARE

lunes, 26 de enero de 2009

CONNECTORS SAS



(S-erm Attached SCSI o SAS). Tecnologia de bus de computadores dissenyada principalment per a transferència de dades des d'o cap a dispositius d'emmagatzematge (com discos durs, unitats de CDROM, etc.). Es considera el successor del SCSI paral·lel. La principal diferència amb el seu predecessor és que utilitza transferència S-erm de dades, augmentat la velocitat a 1,5 - 3 o 6 Gbps.


Diferents tipus de Connector SCSI


Connector SAS 29Pin (Convencional)

Permet major velocitat en la transferència de dades, connexió en calenta, té compatibilitat amb discos durs S-ATA doncs utilitzen el mateix connector (en canvi un controlador S-ATA no reconeix discos durs SAS). Un Disc SAS és d'Alt Rendiment (Alta Durabilitat, Alta Velocitat entre 10000/15000Rpm, i Alta Seguretat d'Emmagatzematge de Dades) Cal remarcar que els Discos SAS pels seus Caracteristicas tenen un Preu ALT (HDD SAS Seagate Seagate ST336754SS Cheetah 36.7GB 15K (15.000 RPM) SAS Drive with 8MB Cache) 480 US$ Aprox


Dalt SATA-II, Baix SAS


Esquerra SAS, Dreta SATA-II

SAS suporta un alt nombre de dispositius connectats, en teoria més de 16.384 dispositius. En canvi el SCSI paral·lel està limitat a 8, 16 o 32 dispositius. Un Solo Connector és Compatible Amb Multiplicadors de Ports SAS/SATA.


Multiplicador Ports SATA

Els SAS són especialment utilitzats en servidors que necessiten gran rendiment. En Resolucion Aquests Ports SAS Podrem Connectar Els nostres HDD i DVD Etc.. sense ningun problema, encara que aquests Connectors ens donen l'oportunitat de posar discos HDD SAS.

0 comentarios: